Мобилни касови апарати

Мобилни касови апарати

Мобилни касови апарати

Касови апарати Дейзи Компакт S01
Касови апарати Дейзи Компакт S01
Касов апарат Daisy Compact S 01 е снабден с надеждна акумулаторна батерия и работи на батерия. Compact S01 е ниско бюджетен модел касов апарат от серията Compact. Малък, евтин, преносим касов апарат подходящ и удобен за всеки търговски обект. Предпочитан за разносна търговия.
КУПИ
касови апарати Tremol S25
Касови апарати Tremol S25
Касови апарати Tremol S25. Мобилен касов апарат S25 преносим . Ниски цени сервиз София. Мобилен касов апарат цена с включени всички Сервизни услуги Задължителни по НАРЕДБА Н-18. Абонамент за СИМ карта за 1 год.Договор за сервиз и техническа поддръжка за 1 год.Регистрация на сървъра на НАП. Програмиране и фискализация Изготвяне на документи – свидетелство и паспорт Най-малкият и компактен касов апарат, разработен за бърза и безпроблемна работа. Мобилния касов апарат предоставя възможност за връзка с таблети, смартфони и мобилни компютри чрез WiFi (опция) и Bluetooth, което го прави изключително подходящ за разносна търговия, куриерска дейност, обекти без наличие на постоянно захранване и др. Съществено предимство на S25 е работа чрез захранване от вградени акумулатори и зареждане от стандартен USB 5V адаптер (порт). Съобразен с последните изисквания на Наредба Н-18 на Министерство на финансите. Одобрен от НАП.
КУПИ
Касов апарат Daisy Compact M02
Касов апарат Daisy Compact M02
Daisy Compact M е касов апарат от серията Compact. Съобразен с последните изисквания на Наредба Н-18 на Министерство на финансите ( изм. ДВ бр.9- 31.01.2020г.), той е с голям операторски дисплей, клиентски дисплей и вградена батерия. Лек и удобен, с иновативен дизайн. Възможност за връзка по Bluetooth и Wi-Fi. Могат да се зареждат данни за артикули и клиенти. Благодарение на технология, използвана при производство на батерии за електромобили, батерията на Daisy Compact M е с изключително дълъг живот. Подобрената литиево-йонна батерия позволява над 20 000 цикъла зареждане и разреждане! Благодарение на това, батерията на Daisy Compact M е с четири години гаранция! Подходящ за търговски обекти с голяма натовареност като хранителни магазини, аптеки, ресторанти и други.
КУПИ