Стационарни касови апарати

Стационарни касови апарати

Стационарни касови апарати

Касов апарат Datecs DP-150 MX
Касов апарат Datecs DP 150MX
Функции Издаване на фискален бон Издаване на фактура Издаване на кредитно известие Дубликат на бон Сторно операции Служебно въведени и изведени суми Ресто, отстъпки, надбавки Режим фискален принтер
КУПИ
Касов апарат TREMOL M23
Касов апарат TREMOL M23
Най-новият модел от серията настолни касови апарати с подобрен дизайн и функционалност. Изключително бърз и лесен за употреба, благодарение на интуитивния си потребителски интерфейс, съчетан с графичен дисплей и клавиатура с навигационни клавиши. Предлага различни видове интерфейси, както и възможност за свързване на външни устройства за съхранение на данни чрез USB и Micro SD. Съобразен с последните изисквания на Наредба Н-18 на Министерството на финансите.
КУПИ
Касови апарати Дейзи Перфект S 01
Касови апарати Дейзи Перфект S 01
Perfect S 01 е касов апарат от луксозното ново поколение Perfect, съобразен с последните изисквания на Наредба Н-18 на Министерство на финансите ( изм. ДВ бр.9- 31.01.2020г.) Фискалните устройства от серията Perfect, произвеждани от Daisy Tech се отличават с изискания си и приветлив дизайн, дисплей с подсветка, позволяваща удобна работа и при недобре осветена работна среда. Фискалните касови апарати от серията Perfect се отличават от другите фискални устройства на пазара с: иновативен дизайн; компактен размер; бутон „Help” в помощ на потребителя; удобни клавиши; динамично визуализиране размера на цифрите; висока скорост на печат при работа с приложна програма (режим Фискален принтер); мобилният вариант на касовия апарат е подходящ за разносна търговия, дистрибуция на стоки, куриерска дейност и др.
КУПИ